Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Інструкція як передавати показники лічильника електронною поштою

June 27, 2019

З 1 липня стартує щомісячна передача показників електролічильника. Інформація про спожиті кіловати на сайті АТ «Херсонобленерго» буде прийматися традиційно до 4 числа.

Крім добре знайомих для жителів міста та області способів передачі: за телефоном, у особистому кабінеті чи за допомогою заяви у абонентських,  з минулого місяця працюють сервіс у Viber, прийом показників у СМС та електронною поштою.

Аби допомогти розібратися у роботі новинок, АТ «Херсонобленерго» пропонує споживачам електроенергії детальні інструкції.

До Вашої уваги інструкція як легко передавати показники лічильника електронною поштою:

  1. Відкрийте свій обліковий запис пошти та оберіть опцію «Написати» (або «Створити повідомлення»). У полі для адреси отримувача введіть: pokaz@co.ksoe.com.ua
  2. У темі листа напишіть свій номер телефону, на який прийде повідомлення про прийняті показники.
  3. У тексті листа введіть показники у такому форматі:

Показники звичайного лічильника у форматі «Номер особового рахунку на 37» (пробіл) «Показник».

Показники двозонного лічильника варто передавати у форматі: «Номер особового рахунку на 37» (пробіл) «показник зони Т1» (пробіл) «показник зони Т2».

Для подачі показників тризонного лічильника необхідно надіслати повідомлення у наступному форматі: " Номер особового рахунку на 37» (пробіл) "Пік" (пробіл) "Напівпік" (пробіл) "Ніч".

Також можна скористатися одним із старих способів передачі лічильника:

  • Внести показники лічильника можна, зареєструвавшись в «Особистому кабінеті» : https://ksoe.com.ua/cabinet/login/ , або «Без реєстрації».
  • Скористатися послугою в автоматичному режимі за телефоном: (0552) 316-316 (цілодобово). За телефонами кол-центру: (0552) 48-06-20, 0-800-500-629 (цілодобово).
  • У Центрах по обслуговуванню споживачів (вул. Пестеля, 5, вул. Перекопська, 178) передати показник через термінал, або в абонентських групах РЕМ заповнити заяву.
Нагору